Promocja!

Kiszonki i Zakwasy

Kiszonka wielowarzywna orientalna

100 % POLSKA PRODUKCJA

15,00  7,00 

Darmowa dostawa od 200 zł

Produkt dostępny. Wysyłka w ciągu 24h

Jest to nietuzinkowa, wyrazista kiszonka, która składa się z wielu warzyw oraz jest pikantna i kwaśna. Kiszonka ta to połączenie kilku smaków, które jednocześnie wspaniale działają na trawienie. W kiszonce znajdziemy m.in. kapustę, paprykę, seler, marchew, kalafior, brokuł i czosnek. Produkt ma bardzo ciekawą teksturę ze względu na to, że warzywa w produkcie siekane są nożem i mają intrygujące kształty. Kiszonkę jak najbardziej można jeść samą, dodać do dania głównego, przystawki czy zupy. Na pewno urozmaicą najbardziej tradycyjne dania i pożywią nas niesamowitą dawką energii.

Zobacz pełen opis

Tylko naturalne
składniki

Bez zagęszczaczy
i konserwantów

Starannie
wyselekcjonowane

Pakujemy solidnie
i bezpiecznie

Dlaczego warto ?

Zawartość kwasu mlekowego doskonale wpływa na naszą florę bakteryjną i układ trawienny. Witaminy z grupy B pozwalają na szybsze trawienie związków alkoholowych a sok z kiszonek dotlenia organizm. Pod wpływem kiszenia przybywa witaminy C i podwaja się zawartość witamin z grupy B, szczególnie B6 i B12, odpowiedzialnych za przyswajanie żelaza. Są również wspaniałe przy dietach odchudzających, sprawiają że na długo czujemy się syci i przyspieszają spalanie kalorii.

Składniki

Brokuł

Cebula

kalafior

Kapusta

Marchew

Ogórek

Papryka

Por

Przyprawy

Seler

Seler nać

Sól

Pojemność

450 g

Sposób przechowywania

Przechowywać w temperaturze 2-8 stopniach Celsjusza, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

O produkcie

Jest to nietuzinkowa, wyrazista kiszonka, która składa się z wielu warzyw oraz jest pikantna i kwaśna. Kiszonka ta to połączenie kilku smaków, które jednocześnie wspaniale działają na trawienie. W kiszonce znajdziemy m.in. kapustę, paprykę, seler, marchew, kalafior, brokuł i czosnek. Produkt ma bardzo ciekawą teksturę ze względu na to, że warzywa w produkcie siekane są nożem i mają intrygujące kształty. Kiszonkę jak najbardziej można jeść samą, dodać do dania głównego, przystawki czy zupy. Na pewno urozmaicą najbardziej tradycyjne dania i pożywią nas niesamowitą dawką energii.